I tried to treat you like no other, To be like no other in your life

aayy, jag ska få en ny säng :) min är så helvittes liten, här behövs breda sängar. jag har bara en 80cm bred, suck... kan bara ha 90 dock. men vafalls, med större säng blir det typ inget rum över. fast iofs... sitter bara vid datorn och sover i mitt rum ändå, typ det viktigaste. garderoben kan få stå ute i vardagsrummet, lät ändå fint ju.
jag har nyss fotat sängen å allt, för imorn ska pappa stoppa in en annons på blocket, kom å köp, kom å köp.. den är redo att "götta" till det lite i, knakar dock lite mycket. men stoppar det er kåtbockar? nej.

okej, jag ger mig.
så gör jag inte det ;PPpPpppP

hej goddag!

idag vare skola. mhm dagen gick snabbt, den gjorde fan det. alltså seriöst. skulle egentligen till oscar, men tror ni gentlemannen svarar? nae, skitjävel. jag är med sara istället min älskade mamma ♥
jag har målat hennes  hår blått. målat hår har hon också. ASSÅ AJ :( jag har bitit mig och nu kan jag knappt tugga eller nåt för att det min ondhet har spridit sig runt hela käften, nej jag menade käken. jag och mamma äter marabou, mmmmm, smakar.. choklad. idag på idrotten gick jag och sara till sjukhuset, det var jättejobbigt :( SVÄR! fan. oskar och pontus kom, vafan dom gjorde vet jag inte.

asså nu ska jag gå å skita, ärligt.


denhär gjorde sara: