en hälsning från oss till er

min pappa hälsar. och han är inte bög, det var maja som ville att han skulle ha på sig halsbandet han fick av henne. maja är förövrigt min granne som är 3 år.


god ny år.

and now i'm free fallin'

har nyss spelat gitarr och sjungit så fingrarna värker, skulle jag kunna säga! för grannarna, dom tyckte det var fint och att jag utvecklats mycket sen i somras, wiip alltid kul att höra sånt. blir bara byn ikväll, det hade jag hoppats på också. nu ska vi över till grannarna och äta efterrätt, vi pendlar som här mellan husen! men det är lugnt, vi är typ brao vänner vi här på kvarteret. man skulle kunna bo ett enda stort hus. eller vänta, det där skrev jag inte. hade nog blivit less. men åter till allt: GOTT NYTT ÅR. för sista gången nu. lev som kungar, hörs nästa år. nu menar jag det.
 janne, jag, pappa. the gangsters.

and i don't want the world to see me

är jäääättemätt, har ätit godgod maaaat. buuurp. men i alla fall är jag och min granne lovisa här nu jag skulle egentligen bara hem och hämta min gitarr men vi fotade en massa med camen, fint. men jaja, sista inlägget förrän inatt i guess. GOD NYTT ÅR!