nu blir pappan glad

för nu har jag dammsugit, dammtorkat, plockat bort grejer, renbäddat och ja nivet. så mitt rum är så jävla rent nu, och som det var sist = stökigt jämfört med nu! och jag har legat i sängen sen typ klockan 21.00 igår :D HAHAHA daniella och sara slaggade ju hära och vi var inte speciellt sugna på att gå upp imorse så vi har typ degat sönder... men nu har jag i alla fall städat och vad finns det att göra nu? jag kan ju inte duscha igen för duschade både i förrgår och igår bara för att jag hade tråkigt (jajaja, det kanske behövdes) men nu när jag har tråkigt och klockan är bara snart halv sju, vad gör man en söndagskväll? annars brukar man ju i alla fall kunna ha ångest över skolan som i vanliga fall skulle varit imorgon men nu när det är lov då? hur gör man då.
och påtal om facebook, jag har fortfarande inte fattat själva meningen med det men älskar det ändå, hur kan det vara så då tänker man ju? tänk om det var så att man träffade en människa, kände den inte men älskade den ändå, det har ju ungefär samma princip enligt mig. skitsamma, jag kanske åker till tuna idag? bara för att ha nånting att göra, eller nje, imorn. och denhär lilla lilla tofsen i min lugg den vill inte lägga sig åt rätt håll, inte för att jag vet vilken sida den ska vara åt eftersom den mest står rakt upp, men ändå ni fattar? hur fint är det... jag försöker få den att lägga sig med resten av luggen och den går inte med på det. nu ska jag... aa... fast ne.

now if i moves like this, will you move like that

jag har varit jävligt duktig! städat mitt rum t.ex, duschat, TAGIT BORT LILA FÄRG SOM FASTNAT I BADKARET! men... nu luktar det såndär klorin i hela huset, och jag vet inte ens om det var till för typ badkar och sånt men jag chansade men lila färgen for ju bort? då kan ju pappa bli både glad och arg. nu så kan man slicka mitt golv om man vill, inte för att jag själv hade gjort det men man kan, bra att veta. det bästa är att pappa inte ens behövde tjata på mig (för pappa är inte ens hemma!) så då blir han glad sen istället, wiho. fast vänta här nu det är inte bara dammsuga som behövdes... renbädda... skura... plocka undan... allt det är ju kvar att göra? men det tar jag nästa gång då det hunnit bli lite mer damm och lite mer kladdigt på golvet och ännu lite mer grejer att plocka undan.

det ser fortfarande ut SÅHÄR!