it was written


nu är jag klar. klar med AAa-aAAA-llt.
okej, jag har fortfarande ångest inför engelska provet imorn. men instrument fördjupningen och slöjdrapporten är finish (no swedish.)
och tror ni inte det hände en liiiten incident när jag och daniella var lata och skulle ta bussen från folkhögskolevägen till hektarvägen? ja glada som vi är när bussen kommer, OCH VI KUNDE TA DEN, ja då när jag plingade som vanligt lite innan hektarvägen, nej tror ni bussjäveln stannar? men nej självklart inte, så jag och daniella åkte in till stan, och hoppade på bussen hem igen. helvete satans jävlar XD typiskt.
nu är jag hemma i alla fall och trött somfan, HAHAHAH jag kan säga sötnos på teckenspråk. eller säga? det är väl mer göra?

arbetsbeskrivning.... materialåtgång...

vet ni vad jag gör? JAG, olivia limnerius andersson, sätter handen på hjärtat och säger att jag är kvar på skolan trots att vi slutat och jobbar med min slöjdrapport, och jag måste säga, vilken jävla ångest jag haft. jag skojar inte när jag säger att jag mått illa när jag tänkt på slöjdrapporten, nu är den över, och jag är gladare än någonsin förr (jaja, gladare än vad jag varit på ett tag i alla fall)
jag borde få extra plus poäng för det här, kanske även nobel-priset? det återstår att se. nu har jag ett större arbete kvar, och det är min musik fördjupning, eller instrument om jag ska vara tydlig. men man ska ha något ovanligt instrument, och vad finns det? bastuba heter nånting så? bastub? jag känner igen det men kan inte riktigt svara på om det är yes or no.
en typisk grej som hände idag:
jag och daniella väntade på bussen efter idrotten (vi skulle åka buss 1 hållplats, ja.) vi gick dit glad i hågen klockan 13.25 i hopp om att bussen kom 13.30 som det även stod, när klockan var 13.32 tänkte vi att det kanske ändå är bäst att gå för att ann-sofi förhoppningsvis inte skulle tortera oss, I TANKE på att vi började 13.35 jaja i alla fall, vi hann gå drygt 5 meter när jag vänder mig säger OH förbannat, och sen ser vi bussen stå på busshållsplatsen där vi stod en halv minut innan. fan också, denna värld ger mig ett gravt illamående ibland! nae, jag slutar låta vuxen nu, jag ska vara barn resten av livet.även mitt arbete strikes a pose

en sånhär vrid på huvudet och se, nej vänta. FÖRSÖK å se seriös ut

slöjdrapports jobb

sitter på språket och jobbar just nu, försökte gå till glavis i hopp om att han skulle ha tid med mig men icket.
men det är lugnt, fast ne... i tanke på att slöjdrapporten ska vara inne på TORSDAG!! och jag har inte skrivit klart materialkostnad och arbetskostnad ännu och sen inte skrivit den på datorn. jag saknar våran första vecka efter sportlovet, den var sjukt kul :D det var ju dendär konstprojekt veckan.
jag jobbade 20 minuter med matten idag, med erik och jag gjorde fler tal än vad jag gjort på 6 mattelektioner!
jävligt proud of myself. efter skolan drar jag till oscar :) blir mys!
hejdå mina väääNNer, ollzor is the shit.


bild från konstprojekt veckan fotad av nån... fotograf