killen är en loser, ett riktigt jävla as

Nu SKITER jag fullständigt i om DU läser det här och inte vill att jag ska "hänga" ut dig på min jävla blogg.
För är less på att ta din fucking jävla skit som att jag är en jävla dörrmatta. Och jag har tagit hänsyn till att inte skriva nåt om dig för att du fuckat ur och bett mig radera varenda inlägg som kunde tänkas vara riktat mot dig.
MEN stå fan INTE och snacka till MIN bästavän om hur energikrävande och hur idiotisk jag är. Om jag är död för dig, så låt mig vara det. Trodde det menades att man inte går runt och snackar heller. Och sen kan jag också säga att jag har hört om det du gjorde på LK och du är lika död för mig som jag är för dig. Jag lipar inte för dig och vill inte ha tillbaka dig om du på nåt sätt skulle gå runt och tro det. Du har gått från att vara den person jag värdesatte högst till att vara ingenting.

Du har bevisat så tydligt på många sätt att du inte är värd att ens slösa energi på och jag lägger min energi på annat. Men blir så himla lack när jag hör att du snackar skit, och speciellt till MIN bästavän. Så ett tips, öppna inte mun och snacka skit om någon du en gång påstod att du älskade, låt istället detta som är ÖVER, förbli ÖVER utan en massa skitsnack och komplikationer. Vi kan väl förfan bete oss som människor mot varandra även om det vi nånsin hade är borta.

i'm waiting for the world to change

kom just hem från nadja där jag varit med cissi medans hon varit barnvakt. vi har snackat gamla sommarminnen, skrattat och gjort det vi brukade göra förr. hon är min bästavän, och jag tror faktiskt att ingenting kan förändra det. nu är jag hemma igen och kom på att jag inte ätit något idag så jag sitter och dricker den här nu, rätt god men eftersmaken smakar fan järn...