jag ville springa fritt så jag sprang så snabbt, men det tjäna inget till för han hann jämt ikapp

jag bara jobbar och svettas och luktar äckligt, inte allt på samma gång men i ungefär samma ordning. nu är jag i alla fall ledig ons-mån, och det känns ju rätt fint. helgen kommer spenderas hos andreas och det är också fint. idag efter jobbet gick jag på stan för jag har varit i behov av en ny huvtröja och en ny bh hur länge som helst, och för en gångs skull orkade jag testa bh:ar. alltid när jag ska kolla efter en bh så är jag bara för lat för att orka testa och då blir det ju inget av det. MEN IDAG SÅ VAR HON PÅ G!!!! nja inte direkt, men köpte då en huvtröja, en bh, två basic linnen och trosor. man kan aldrig få för mycket trosor, vet inte vad jag gör av alla par men jag måste ju bara kasta dom omkring mig för allt bara försvinner. dock är ju ångesten HEMSK när jag spenderat pengar på mig själv, blir alltid så jävla snål och köper aldrig något. och det var inte kul idag efteråt, förstår inte vad folk ser i att shoppa, det är ju fan hemskt. bara hemskt. spenderar gärna pengar på saker åt andra, för det gör mig gla. klart slut på ordbajset nu hejpa

 

Tävling

 
 
Är med och tävlar om ett Rambo Micklem Multibridle träns hos Josefin Strömberg (klicka på bilden för att komma till hennes blogg). :)
Äger ju ingen egen häst men jag känner ju hästmänniskor och det finns framför allt en person som jag verkligen skulle vela överraska med ett nytt träns om jag nu mot all förmodan skulle vinna. Oavsett vad så är det värt ett försök!
Lev och må kära vänner