Min och Bibbis första utställning

Jamen här har jag inte visat livstecken på ett tag. Så jag tänkte att då återuppstår jag från de döda genom att uppdatera er om hur det gick på min och Bibbis utställningsdebut (yes tänker jag, vafan tänker kanske ni) men vetty, nu blir det så.

Jag var så jävla pruttnervös. Alltså sådär omänskligt nervös. Jag minns bara korta sekvenser från när vi var i ringen, ena sekunden stod jag och skulle lyfta till Bibbis framben och i nästa sekund springer vi helt plötsligt? Det är som svart där emellan. Jag var helt övertygad om att jag inte ens hann ställa upp henne, för i mitt huvud kändes det som att allt gick i 190 och att jag inte hann med någonting. Men sen fick jag bilder skickade till mig som inte alls stämde överens med det jag hade i huvudet. Det visade ju sig att jag visst hann ställa upp henne och det såg faktiskt helt okej ut!
Trots att min nervositet gjorde detta till en skräckupplevelse så måste jag ändå säga att jag är mer än nöjd över vår debut i ringen, Bibbi skötte sig så sjukligt bra och vad mer kan jag begära? Inte nog med att det vår första utställning, det är även en helt ny ras för mig med såååå mycket nytt att lära, jag kan inte förvänta mig att kunna allt och göra det felfritt. För vem fan kan det? Nu ser jag fram emot att fortsätta träna och med tiden bli mer självsäker. Nu är i alla fall utställningsoskulden tagen så att säga.


SKK Piteå 16/5
3:a i valpklass med HP
Domare: Torbjörn Skaar

Och det som stod på det man (egentligen) betalar för, själva kritiklappen:
Mycket bra huvud & uttryck, mörka ögon med bra form. Bra hals, bra kropp för sin ålder. Mycket bra vinklar fram & bak, rör sig väl.
Välpresenterad

det enda jag vet är att jag tar mig nånstans och vart jag tar mig är inte lika viktigt, det enda som är viktigt är att jag aldrig sitter fast

 
igår hade vi våran andra (och sista) utställningsträning inför den riktiga utställningen på lördag. gick bra, bibbi sköter sig så jävla bra och fortsätter förvåna mig. jag själv är nervös så jag nästan är konstant skitnödig, vet inte varför för det är ju inte mig domaren kollar på utan min hund. men jag antar att jag måste tro mer på mig själv och bara köra, utställningen på lördag är ju trots allt mer som träning då hon ställs i valpklass. men ändå, jag måste fan jobba på självkänslan gällande det här, för bibbi kan ju och jag med. jag ska bara få in det i mitt stora huvud (och min lilla hjärna)

And you should know that someone cares about you

You don’t have to do this on your own
Like there’s no one that cares about you
You don’t have to act like you're alone
Like the walls are closing in around you

You don’t have to pretend no one knows
Like there’s no one that understands you
I’m not just some face you used to know
I know all about you