i try to make my tomorrows better than my yesterdays

nu har jag klarat en dag och två timmar utan snus. vi behöver inte prata om mitt humör. nej men vafan, jag tänkte ge det ett försök att sluta, går det så går det. nåja, tidigare idag så packade jag och mamma in alla hundar i bilen och åkte till storsand för att gå i skogen där, himla trevlans ska ni veta. sen handlade vi och sånt man bör göra. ikväll ska jag bara suga vidare på mina jävla ingefärabitar som faktiskt funkar helt okej att pilla upp under läppen när suget slår till och då jag känner för att antingen klä av mig naken och lägga mig på golvet och gråta som en bebis eller slå hövve i betongväggen

i'm in repair, i'm not together but i'm getting there

alltså wow. jag är redigt duktig på att uppdatera när det mesta känns skit. men alltså allt är ju inte skit, en stor del just nu kanske men fan inte allt. har ju t.ex. glömt att berätta att kajsa var i luleå för någon vecka sen och då fick jag hänga gäng med henne igen, det är som att en del av mig trillar på plats när vi ses. plus att vi har börjat få lite sol vissa dagar, det är också något bra (fast jag slipper helst plusgrader på vintern)
jajo jag har även hunnit med en kulturförvaltningsfest och nån krogrunda med flajjan och oskar. och möten, för att inte glömma det viktigaste. möten möten möten, men det känns skönt att det kom igång snabbt. annars då? jo jag får fullständig livskris vissa dagar då jag bryter ihop totalt, men då pratar jag med mamma och hon får mig att inse att jag har hela livet på mig att komma på vad jag vill göra och inte göra och att det finns oändligt med möjligheter för mig trots allt.